Om mig

Jeg er fra Svendborg og er født i 1975. Jeg blev sproglig student fra Svendborg gymnasium i 1994 (med oldgræsk og tysk på højt niveau). Siden læste jeg historie ved Københavns universitet med oldislandsk, middelaldernordisk, runestudier og fysisk antropologi  som tilvalgsfag. Et år af overbygningen læste jeg ved Islands universitet. Jeg afsluttede min uddannelse i 2010 som mag.art. i historie. Under studiet arbejdede jeg skiftevis ved Nationalmuseet, Frihedsmuseet og Det kongelige Bibliotek.

Efterfølgende har jeg bl.a. arbejdet ved Svendborg Museum samt skrevet to bøger: Tobak til tiden (2014) og Danskhed i middelalderen (2015). Jeg skriver løbende på min historiske netlogbog ‘Fra dunkle væld‘.

Jeg er gift med Marianne Wagner, og vi har to børn. Marianne er teolog fra Københavns universitet og ansat ved den norske kirke, idet hun er sognepræst for Aldersund og Træna i Helgeland. TV2 Fyn lavede i øvrigt en udsendelse, da hun i 2010 blev ordineret i Odense domkirke og indsat i Humble kirke. Mariannes hjemmeside hedder ‘Alt som har mæle‘.